torsdag 4 oktober 2018

Politiskt läge likt en krokodil,m.m., och vad är INTE krokodillikt då?

Det politiska läget är lika intressant som en krokodil i en damm. Krokodilen= politikerna. Varför öda tid på att stå och luta sig mot barriären invid dammen och undra över vad den i damms mitt lurande krokodilen tänker? Bättre är att vara beredd på att agera när den rör sig. Om den försöker hoppa över barriären och äta upp mig, om fyra veckor, då skall jag vara beredd. Då KAN jag agera. Innan dess, varför bry sig. Ingen vet vad krokodilen tänker. Först när den kommer upp ur dammen, DÅ kan man börja fundera. Vad gör vi nu?
Maken till sysslande med pseudohändelser får man leta efter?
Svenska Akademin är som en krokodil i en damm. Varför öda tid på att stå där invid barriären ......

Något som INTE är som en krokodils tankar, som inte är pseudoprat, det är däremot överbefolkningen och klimatfrågan. Nä, där måste man man inse att det är dags att försöka räkna ut vad alla , DU,DU och DU, tänker i frågan, samt att söka påverka från sekund ett. Ty DÄR har det betydelse. Det kan vara skillnaden som mellan 0 och 1.

Jag mötte en man en gång som sa ( eller jag har själv drömt det ...) :" Min vanföreställning är att jag är galen." Ack, du den klokaste av dem alla! Hur kär är du mig inte. Om än hela världen hade en sådan insikt!

Inga kommentarer:

Erdogan e körd

Erdogan e körd. Den som förlorar striden om väljarna i Ankara, den har förlorat Turkiet.